Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

In 2024 maakt Wendy van Dijk haar comeback op televisie, waarbij ze mogelijk onder de loep genomen wordt door Angela de Jong, bekend om haar scherpe columns.

“Ik ben geen fan, nee,” zegt Angela over Wendy. Er is sprake van een mogelijke nieuwe humorshow op SBS 6 voor Van Dijk, waarbij het concept van een programma zoals Ushi & Van Dijk lijkt uitgesloten.

Het zou kunnen gaan om een show in de trant van candid camera. Deze kans voor Wendy wordt gezien als een laatste poging, al brengt het het risico van kritiek door Angela de Jong met zich mee.

De relatie tussen Angela en Wendy is al jaren gespannen, met een duidelijke wederzijdse antipathie. Een kritische column van Angela kan grote impact hebben op de perceptie van Wendy’s nieuwe show.

Angela deelt haar visie in het tijdschrift Weekend: “Ik weet niet hoelang haar contract nog loopt. Ik laat me graag verrassen door een waanzinnig programma met Wendy van Dijk.”

Verbazing om Wendy van Dijk onder vakantiegangers: ‘assistente ging iedereen langs’

”Nee, ik ben geen fan van haar. Ik hou niet van mensen die niet zichzelf zijn op televisie. Bij iemand als Wendy krijg ik heel erg het idee dat ze een typetje speelt.”

Wendy van Dijk staat stil bij groot verlies: ‘Elke dag ben je onderdeel van ons leven’😥🙏

Angela de Jong geeft de voorkeur aan Caroline Tensen, maar is kritisch over hoe televisiezender RTL 4 haar inzet.

Extreem heftige periode voor Caroline Tensen: ‘Ik wilde er nooit over praten’

“Sommige mensen gun ik een beter programma. Neem Caroline Tensen. Daar heb ik grote bewondering voor, zij is de koningin van de emo-tv met Het Spijt Me.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’

Angela vervolgt: “Om haar nu het woonprogramma Kopen of Slopen te laten presenteren, wat een ratjetoe is van alles wat we al een keer gezien hebben, vind ik beneden haar stand. Ik gun haar een echt goed programma.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven