Verschrikkelijk: Man plundert rekening van zijn ouders en doen het ondenkbare!

Het vertrouwen in familie wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, aangezien ze normaal gesproken degenen zijn die ons bijstaan in goede en slechte tijden.

Helaas wordt dit vertrouwen soms geschonden, zoals in een recente zaak in Engeland, waar een echtpaar werd ver00rdeeld voor het op grote schaal uitgeven van het geld van de ouders van de man.

Volgens een rapport van de Britse krant Mirror, beheerde de zoon de financiën van zijn ouders die behoorlijk op leeftijd zijn.

Zijn bejaarde ouders hadden hun zoon om hulp gevraagd omdat ze zichzelf niet meer in staat achtten hun bankzaken te beheren.

De zoon nam deze taak op zich om ervoor te zorgen dat belangrijke uitgaven, zoals rekeningen, betaald werden.

Echter, in plaats van het geld verantwoordelijk te beheren, besteedden de zoon en zijn vrouw het aan exorbitante luxe.

Het koppel gaf kapitalen uit, waaronder £117.000 aan all-inclusive vakanties, dure hotels, voedsel, Chanel-handtassen en kostbare juwelen.

Het echtpaar genoot van een veertiendaagse reis naar Jamaica en Cabo Verde, renoveerde hun keuken en de vrouw onderging zelfs een tandheelkundige ingreep die £9.000 kostte.

Daarnaast verkochten ze het huis van de ouders voor een veel lagere prijs dan gevraagd, waarbij de opbrengst rechtstreeks in hun eigen zakken belandde.

Op sociale media pronkten ze met hun dure levensstijl, maar uiteindelijk bleef er van de rekeningen van de ouders slechts een paar centen over.

Het echtpaar werd aangeklaagd en veroordeeld voor ernstige fraude, misbruik van positie en het witwassen van geld, met een gevangenisstraf van zes jaar, zoals gemeld door de Mirror.

Sindsdien heeft dit verraad grote impact gehad op het gezinsleven van de bejaarde ouders. De moeder is 0verleden en de vader is nu alleen achtergebleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven