Ga jij binnenkort op vakantie naar Griekenland? Deze plekken moet je zien!

Mocht je het artikel niet willen lezen, bekijk dan meteen onderstaande video. Hierin zie je de mooiste plekken in Griekenland die je niet wilt missen.

Ga jij binnenkort op vakantie naar Griekenland? Deze plekken moet je zien!

10. Hydra: Hydra is een autovrij eiland in de Saronische Golf, beroemd om zijn schilderachtige haven en traditionele architectuur. 

9. Olympia: Olympia is een oude plaats in Griekenland die verband houdt met de Olympische Spelen. 

8. Kreta: Kreta is het grootste eiland van Griekenland en staat bekend om zijn verbluffende natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis.

7. Nauplion: Nauplion, op het schiereiland Peloponnesos, is een pittoresk stadje met kleurrijke gebouwen, een prachtige haven en prachtige stranden. 

6. Rhodos: Rhodos is een eiland in de Egeïsche Zee dat bekend staat om zijn prachtige stranden en middeleeuwse architectuur.

5. Delfi: Delfi, een UNESCO-werelderfgoedlocatie in Griekenland, staat bekend om zijn oude ruïnes en geschiedenis. 

4. Mykonos: Mykonos is een populaire toeristische bestemming in Griekenland, beroemd om zijn bruisende nachtleven, prachtige stranden en pittoreske windmolens. 

3. Meteo: Meteo is een unieke plek in Griekenland met zes kloosters die in de 14e eeuw bovenop torenhoge rotsformaties zijn gebouwd.

2. Santorini: Santorini is een prachtig eiland gelegen in de Egeïsche Zee. Het staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen, witgekalkte gebouwen en kerken met blauwe koepels.

1. Akropolis, Athene: Deze oude citadel dateert uit de 5e eeuw voor Christus en is de thuisbasis van enkele van de meest iconische monumenten in Griekenland, zoals het Parthenon, de Tempel van Athena Nike en de Propylaea.

Scroll naar boven