Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Liefde, in al zijn vormen en variaties, is een uniek en krachtig fenomeen. Het verhaal van Jesse en Cassidy illustreert dit prachtig.

Hun romance begon met een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht, die zich snel verdiepte tot iets veel groters. Het was liefde op het eerste gezicht, iets dat vaak onverwacht en onweerstaanbaar is.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij zich meteen tot haar aangetrokken en nam het initiatief om haar een bericht te sturen.

Cassidy, die hem ook aantrekkelijk vond, reageerde direct positief en al snel bloeide er iets moois tussen hen.

Vroeg in hun gesprekken onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze geboren is als man maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.

Jesse was hierdoor niet afgeschrikt en zag het juist als een kans om samen een unieke relatie op te bouwen.

Cassidy deelt dat ze als transvrouw vaak te maken krijgt met haatberichten, vooral uit religieuze hoeken. Ze krijgt opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”

”Je kunt chromosomen niet veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”

Deze negativiteit raakt Cassidy, maar ze is het inmiddels gewend. Jesse daarentegen, krijgt nu ook te maken met dergelijke berichten.

Sommigen beschuldigen hem ervan homo te zijn omdat hij met een transvrouw samen is. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgeplakt.

Toen hij zijn vader vertelde over zijn deelname aan het programma ‘Love don’t judge’, reageerde zijn vader woedend: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Jesse benadrukt echter dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en ziet Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.

Hij begrijpt niet waarom mensen dit niet kunnen zien, aangezien Cassidy alle fysieke kenmerken van een vrouw heeft.

Hun liefdesverhaal toont aan dat liefde geen grenzen kent en zich niets aantrekt van vooroordelen of stereotypen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven