Gezin gebruikt al drie jaar geen toiletpapier: ‘De keuze kwam er om verschillende redenen’

Gezin gebruikt al drie jaar geen toiletpapier: ‘De keuze kwam er om verschillende redenen’

Het managen van een huishouden gaat gepaard met aanzienlijke uitdagingen en kosten, vooral wanneer ouders de behoeften van het hele gezin in overweging moeten nemen en de financiën in balans moeten houden.

Onverwachte kosten kunnen soms een extra last vormen, en met de huidige inflatie is het vinden van besparingsmogelijkheden belangrijker dan ooit. Een moeder heeft een onconventionele manier gevonden om te besparen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Amber Allen en haar echtgenoot Joseph, ouders van drie kinderen, hebben besloten om helemaal te stoppen met het gebruik van toiletpapier.

Dit verrassende besluit namen zij drie jaar geleden. Amber legt de beweegredenen achter deze keuze uit: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

”De keuze kwam er om verschillende redenen. Ten eerste: we hadden een schuld van 70.000 dollar en we moesten dus besparen.”

”Ik ben minder gaan shoppen, goedkoper gaan eten, maar nog steeds gezond en toen kreeg ik een ingeving. Wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien.”

”Ik deelde mijn gedachten met Joseph en we zeiden dat het beter was om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken.”

Amber benadrukt dat deze aanpak hen aanzienlijke besparingen heeft opgeleverd. “In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard.”

”Ik moet echter bekennen dat we nog steeds wat rollen kopen voor gasten. We hadden ook gedacht om ‘neem je rol mee naar ons huis’ te promoten onder vrienden, maar het leek ons ​​onbeleefd.”

Hoewel het gebruik van doeken en het regelmatig wassen ervan niet altijd prettig is, zijn Amber en Joseph van plan om deze methode nog een tijdje voort te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven