Niet normaal meer! Dit gaat een toegangskaart voor de Efteling in 2024 kosten!

Niet normaal meer! Dit gaat een toegangskaart voor de Efteling in 2024 kosten!

Het beroemde attractiepark de Efteling, bekend en geliefd bij jong en oud, staat bekend als het grootste attractiepark in de Benelux qua bezoekersaantallen en oppervlakte.

Het park is ook een van de topattracties in Europa, en in 2020 overtrof het zelfs bekende parken zoals Disneyland Paris en Europa-Park in bezoekersaantallen.

De Efteling is daarmee het meest bezochte attractiepark van Europa geworden. Om haar reputatie te behouden en te blijven groeien, investeert de Efteling aanzienlijk in onderhoud, vernieuwing en uitbreiding.

Deze investeringen, gecombineerd met de stijgende energieprijzen, hogere salarissen en toegenomen materiaalkosten, hebben echter invloed op de prijs van toegangskaarten.

Het gevolg is dat de prijzen voor een bezoek aan dit iconische park in de loop der jaren flink zijn gestegen.

Een recente aankondiging van Looopings onthult dat de prijzen voor 2024 verder zullen stijgen. Voor het eerst zal de toegangsprijs de grens van 50 euro overschrijden.

De flexibele entreebewijzen zullen met 6 procent toenemen, van 48 euro naar 51 euro. Dit nieuwe tarief zal gelden voor het hoogseizoen, namelijk de maanden juli en augustus. Ook de goedkopere kaartjes zullen in prijs stijgen.

Interessant is dat in de Achterhoek initiatieven worden ondernomen om te concurreren met het populaire Brabantse park.

Dit wijst op een groeiende trend in de pretparkindustrie, waarbij regionale parken stappen zetten om te concurreren met de grote spelers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven