Urk-Ster Mathilde Keuter deelt verdrietig nieuws: ‘niet lang nadat ik erachter kwam’

Urk-Ster Mathilde Keuter deelt verdrietig nieuws: ‘niet lang nadat ik erachter kwam’

Mathilde Keuter, bekend van de realityserie URK!, stond onlangs in het middelpunt van blijdschap met de aankondiging van haar tweede zwangerschap.

Echter, heeft deze vreugde een plotselinge en trieste wending genomen. Via Instagram Stories deelde Mathilde het hartverscheurende nieuws.

Ze laat weten in haar verhaal dat ze helaas een miskraam heeft gehad, kort nadat ze ontdekte zwanger te zijn.

“Omdat ik al een aantal felicitaties binnen heb gekregen moet ik nu helaas het verdrietige nieuws met jullie delen dat ik een miskraam heb gehad, niet lang nadat ik erachter kwam dat ik zwanger was.”

De steun die Mathilde Keuter van haar volgers krijgt is een lichtpunt in deze moeilijke en verdrietige periode.

De realityster werd anderhalf jaar geleden voor het eerst moeder met haar toenmalige vriend Michael, met wie ze in oktober 2022 hun zoontje Jason Menning verwelkomde.

Mathilde’s vreugde over haar ‘klein wonder’ werd destijds gedeeld met een foto van de pasgeboren Jason, die zichtbaar emotie toont.

Het pad van Mathilde en Michael heeft echter niet alleen vreugdevolle momenten gekend. Begin vorig jaar kondigden ze aan dat ze besloten hadden hun relatie te beëindigen.

Mathilde legde uit dat de onverwachte zwangerschap hen dwong snel een relatie op te bouwen, wat uiteindelijk leidde tot de ontdekking dat ze niet compatibel waren.

“Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat we hebben besloten een punt achter onze relatie te zetten”, schreef ze, en voegde toe:

“Doordat we onverwachts zwanger raakten moesten wij in een korte tijd elkaar leren kennen en een relatie opbouwen en hebben we geprobeerd er het beste van te maken.”

”Helaas zijn we er achter gekomen dat we met veel dingen niet op een lijn zitten en dus simpelweg niet bij elkaar passen.”

Deze recente gebeurtenissen benadrukken de persoonlijke uitdagingen waarmee Mathilde is geconfronteerd, ondanks de steun en liefde van haar volgers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven