Sarah van Soelen verbijsterd: ‘Verzonnen verhalen en halve waarheden’

Sarah van Soelen verbijsterd: ‘Verzonnen verhalen en halve waarheden’

Sarah van Soelen spreekt zich opnieuw uit over haar verleden met André Hazes in een recent interview met Libelle, ondanks dat hun wegen al geruime tijd gescheiden zijn.

Tijdens hun relatie bevonden Sarah en André zich voortdurend in het middelpunt van media-aandacht, vooral na André’s breuk met Monique.

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

“Er werd continu over ons geschreven, met veel verzonnen verhalen en halve waarheden die online verschenen omdat ze aantrekkelijk leken voor het publiek,” reflecteert Sarah op die periode.

Verrassend genoeg kwam het einde van hun relatie als een schok voor Sarah. Ze deelt hoe alles van de ene op de andere dag veranderde:

“We hadden net een huis gekocht, spraken over de toekomst en kinderen, en plotseling was alles voorbij. Ik was compleet in shock.”

Na de breuk werd Sarah het doelwit van veel negatieve aandacht, vooral van juicechannels. “Ze beseffen niet de impact van hun woorden,” merkt ze op over de online commentaren.

Sarah van Soelen haalt snoeihard uit: ‘Het is alleen maar schone schijn!’

Nu, enige tijd later, kiest Sarah ervoor om een stap terug te doen van de constante media-aandacht. Hoewel ze nog actief is op Instagram, geniet ze van een rustiger leven buiten de schijnwerpers.

Sarah van Soelen toon bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

Over de toekomst en de mogelijkheid van een nieuwe relatie is ze voorzichtig, vooral als het gaat om bekende personen.

Sarah van Soelen toon bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

“Als er een bekende man in mijn leven komt, zou ik nu wel honderd keer nadenken,” zegt ze, wijzend op de lessen die ze heeft geleerd uit haar ervaring met André en de media.

Sarah van Soelen toont heftige foto van zichzelf: ‘Ik was helemaal op’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven