Rolf Sanchez geeft gezondheidsupdate na tegenslagen: ‘Ik ben er zelf niet bij’

Rolf Sanchez geeft gezondheidsupdate na tegenslagen: ‘Ik ben er zelf niet bij’

Recentelijk heeft Rolf Sanchez, 32 jaar oud, een reeks tegenslagen ervaren. Eerder dit jaar maakte de populaire zanger bekend dat zijn relatie ten einde is gekomen.

Daarnaast moest hij ook enkele optredens annuleren vanwege gezondheidsproblemen. Sanchez gaf afgelopen zaterdag een update over zijn huidige toestand.

Hij liet zijn fans weten: ”Met pijn in mijn hart moet ik vanwege een flinke griep, mijn laatste twee shows verplaatsen naar een ander moment.”

”Ik had en heb er zoveel zin in, aangezien alle shows met jullie tot nu toe geweldig waren. Voor nu even rust en herstel. Daarna maken we er samen mooie avonden van.

Sanchez, die ook deel uitmaakt van de muziekgroep The Streamers, meldde dat hij zich momenteel iets beter voelt. ‘Eindelijk een beetje aan het opknappen’, schreef hij in zijn Instagram Stories.

Echter, hij zal niet aanwezig kunnen zijn bij het concert van The Streamers op tweede kerstdag. ‘Ik ben er zelf niet bij, maar het wordt een spektakel!’, verklaarde hij.

Over het einde van zijn relatie eerder dit jaar, deelde Sanchez op Instagram: ”Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn.”

”We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We zullen verder geen reacties geven hier over en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven