Robert ten Brink doet stappen terug: ‘Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis’

Robert ten Brink bezig met zijn afscheid: ‘Ik doe steeds een stapje terug’

Het televisielandschap zal binnenkort een bekend gezicht minder hebben, aangezien Robert ten Brink, het gezicht van het populaire programma “All You Need Is Love”, aangeeft dat hij geleidelijk aan minder op de voorgrond zal treden.

In een gesprek met Het Parool geeft de 68-jarige Ten Brink aan: ”Ik doe steeds een stapje terug.” Hij voegt eraan toe:

”Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis van vijf formats per jaar”. Hij merkt op dat sommige collega’s het moeilijk vinden om afscheid te nemen van de televisiewereld.

Hij persoonlijk heeft er geen problemen mee, zo vertelt hij. ‘‘Wanneer het is afgelopen, ga ik door met mijn echte leven.”

Ten Brink’s carrière in de televisiewereld is lang en gevarieerd. Hij begon in 1979 als radio-dj en stapte na twee jaar over naar televisie met het programma “Cijfers en Letters”.

Minder bekend is dat hij de eerste presentator was van “Lingo”, gevolgd door succesvolle programma’s als “Lotto Weekend Miljonairs” en “Holland’s Got Talent”.

Echter, de meeste mensen kennen hem vooral van “All You Need is Love”, waar hij de bijnaam ‘Dr. Love’ aan te danken heeft.

Ook dit jaar zal hij weer schitteren in de speciale kerstuitzending van het programma. Ondanks dat “All You Need is Love” al 31 jaar loopt, blijft Ten Brink enthousiast.

”Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje”, zegt hij ter afsluiting van het interview met Het Parool.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven