Jonge dame neemt na eerste werkdag direct ontslag vanwege deze afwezigheid!

Jonge vrouw neemt na enkele uren al ontslag: Haar rechten werden haar ontnomen!

In de huidige arbeidsmarkt, waar de concurrentie hevig is en stabiele banen schaars zijn, heeft een jonge vrouw een opvallende keuze gemaakt: ze nam ontslag na slechts één dag werken.

Automatische concepten

Dit verhaal, gedeeld door de gebruiker @croissantwoman, belicht de uitdagingen waarmee veel jongeren geconfronteerd worden bij het vinden van werk.

De 20-jarige vrouw, die haar ervaringen deelde in een video, was verrast door de realiteit van haar nieuwe baan als verkoopassistente.

Ze leek aanvankelijk ontzettend enthousiast over de functie, waar ze naar eigen zeggen goed voor was opgeleid.

“Een heel vriendelijke vrouw nam me onder haar hoede, ze leerde me veel dingen, van hoe je een kassa gebruikt tot hoe je een kassa opent en de winkel sluit, en het alarm uitzet,” vertelde ze in de video.

Echter, ze ontdekte al snel dat de baan meer inhield dan ze had verwacht. Ondanks dat het salaris aan de lage kant was, was ze bereid de baan te accepteren:

“het was weliswaar weinig geld, maar het was nog steeds een baan”, zo legde ze uit. Haar inzet was overduidelijk niet een probleem.

Automatische concepten

Naast haar reguliere taken werd ze ook gevraagd om extra verantwoordelijkheden op zich te nemen, zoals boekhouding, bestellingen plaatsen, producten verzenden en in het algemeen voor de winkel zorgen.

Wat haar echter het meest stoorde, was de afwezigheid van pauzes tijdens haar werkdag. “Er was geen pauze:”

”ik had, net als al mijn collega’s, 8 uur achter elkaar moeten werken zonder recht te hebben om even te stoppen!”, onthulde ze.

Deze combinatie van lage beloning en hoge verwachtingen leidde tot haar besluit om ontslag te nemen na slechts één dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven