Meisje (18) al twee jaar met 42 jaar oudere lover: ‘Ik zal opkomen voor mijn rechten’

Meisje (18) al twee jaar met 42 jaar oudere lover: ‘Ik zal opkomen voor mijn rechten’

De 18-jarige Keisha uit Schotland heeft al een aantal jaartjes vlinders in haar buik. Nadat zij haar relatie bekend maakte, kreeg zij en haar lover bakken met kritiek.

Keisha is inmiddels al twee jaar samen met haar vriend Dimitios Fotis. Het leeftijdsverschil tussen de twee is maar liefst 42 jaar.

In de periode dat ze elkaar voor het eerst zagen was Keisha nog maar 15 jaar oud en haar Dimitios al 58 jaar oud.

Het koppel is bijna 24/7 samen en doen allerlei leuke dingen zoals samen sporten, dagjes op pad gaan en uiteraard samen chillen.

Op haar TikTok-account vertelt Keisha vertelt aan haar volgers op TikTok dat ze nog steeds smoorverliefd op haar vent is.

In een recente video zegt ze: ”Twee jaar en ik houd nog even veel van hem als de dag waarop ik hem ontmoette.”

Daar het leeftijdsverschil ontzettend groot is, zijn er heel veel mensen die een vraagteken bij hun relatie plaatsen. Zij reageren dan ook vaak niet heel erg netjes.

Velen maken Keisha uit voor een golddigger. Zo schrijft een persoon onder een video: ”Dit is werkelijk hoe geld geluk kan kopen.”

Een ander schrijft: ”Ik snap niet hoe een prachtig meisje zoals jij samen is met een man van die leeftijd. Hij zal wel een goed hart hebben.”

Het kritiek gaat Keisha zeker niet in de koude kleren zitten maar ze blijft doorgaan met het delen van filmpjes.

”We zijn niet allemaal gemaakt met een dikke huid. Soms breken we. We zijn allemaal mensen. Ik zal opkomen voor mijn rechten omdat ik steeds commentaar krijg dat nergens op slaat.”

Leeftijd is volgens haar maar een getal en ze laat weten oud genoeg te zijn om zelf keuzes te maken: ”En deze keus voelt goed. Hij is de ware voor mij en hij heeft mij hart. Wij blijven altijd samen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven