Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

De 42-jarige Kevin uit Schotland heeft recentelijk een nogal ongebruikelijke video op het platform TikTok gepost.

Automatische concepten

In de video maakt hij duidelijk dat hij voortaan niet meer wil daten met vrouwen die hij als onaantrekkelijk beschouwt.

Hij verklaart openlijk in de video: ”Ik besef dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik wil iemand die er normaal uitziet.”

Kevin, een treinmachinist en alleenstaande vader, deelt regelmatig video’s op TikTok, vaak met zijn hond Blade.

In zijn recente video spreekt hij over zijn zoektocht naar liefde. Kevin, momenteel vrijgezel, geeft toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Automatische concepten

Hij zegt: ”Ik wil een mooie vrouw hebben, een diamant.” Hij vervolgt met een beschrijving van zijn ideale partner: ”Ik heb maar een eis: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”

Verder legt hij uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij noemt ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches):

”Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer”, aldus Kevin.

Bovendien heeft Kevin specifieke voorkeuren voor het uiterlijk van zijn toekomstige partner, waaronder een aversie tegen opgestoken haar:

Automatische concepten

”Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Hij voegt toe dat hij verwacht dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.

De reacties op Kevin’s video zijn gemengd en vaak kritisch. Een van de kijkers reageert: ”Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel aandacht getrokken en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft hij de video verwijderd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven