Vrouw heeft extreme haargroei: ‘Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard’

Vrouw heeft extreme haargroei: ‘Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard’

De 37-jarige Jessica heeft als bijnaam ‘The Bearded Lady’ en dat is niet zo maar. Ze is de vrouw met het meeste haar op haar gezicht.

Automatische concepten

Nog niet zo lang geleden vertelde ze over haar verleden. Ze onthulde dat haar ex partner probeerde haar gezichtshaar in de brand te steken.

Momenteel zit Jessica in een polyamoreuze relatie. Ze is getrouwd met een 21-jarige gepensioneerde marinier en heeft daarnaast nog vier minnaars.

In de Verenigde Staten is Jessica een tv-persoonlijkheid geworden nadat ze debuteerde in de tv-show ‘Freak Show’ in 2012.

Zelfverzekerd was ze absoluut niet in het verleden. In haar jeugd was het alles behalve makkelijk, er was sprake van vele pesterijen en zelfs een geweldad!ge relatie.

Jessica heeft PCOS en fibromyalgie. Haar prominent aanwezige gezichtshaar houdt verband met haar PCOS en andere gezondheidsproblemen. Tevens loopt ze mank door mislukte corrigerende operaties.

“Ik heb altijd gezondheidsproblemen gehad, maar ben er nu pas achter gekomen dat ze allemaal met elkaar samenhingen. Ik had problemen met mijn rug en benen en er was ook steeds een opgeblazen gevoel en pijn.”

“Er zijn dagen dat ik niet uit bed wil komen door de mist van fibromyalgie en depressie,” ging ze verder. “Mijn hirsutisme houdt verband met PCOS.

Sommige vrouwen krijgen dit probleem van hirsutisme pas na hun eerste kind.” Haar baard heeft Jessica niet altijd zo omarmd als nu.

Regelmatig scheerde ze het weg vanwege de maatschappelijke druk. “Ik scheerde en plukte mijn haar en mijn vroegere partner probeerde zelfs mijn gezichtshaar te verbranden,” zei ze.

“Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard.” Dor haar baard stond Jessica in de schaduw van haar broers en zussen.

Het was al snel duidelijk dat ze anders was dan haar omgeving en ze werd meerdere keren in een pleeggezin geplaatst.

“Het leidde me naar een leven van m*sbruik en huiselijk geweld. Ik werd zelfs twee keer tot een huwelijk gedwongen in een poging het probleem af te wentelen,

met de gedachte dat als ik maar snel genoeg zwanger zou worden, het gewoon zou ophouden,” vertelde ze. “Ik ben geslagen, m!shandeld, verstoten en verkr*cht.”

“Er is glas naar me gegooid door dronken toeristen toen ik in Las Vegas werkte,” klonk het. “Nu heb ik een prachtig open huwelijk met een kleine groep van heel goede mensen.

De sks tussen ons poly-tribe is ongelooflijk, maar het is niet alles. De steun en liefde die we voor elkaar hebben gaat over wederzijds respect.

Voor de zielen die door soortgelijke problemen in het leven gaan, weet dat ik er voor jullie ben en van jullie hou,” besloot ze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven