Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

In de recente aflevering van ‘Winter Vol Liefde’ zagen kijkers hoe Joshua door Benjamin naar huis werd gestuurd.

Joshua, die al het gevoel had dat zijn tijd op de Belalp ten einde liep, was toch verrast toen Benjamin daadwerkelijk een punt zette achter hun gezamenlijke avontuur.

Ondertussen is Joshua het onderwerp van veel kritiek op sociale media, maar hij lijkt zich daar niet veel van aan te trekken.

Op zijn Instagram Story deelde hij eerder deze week een reactie van een volger: “Ik vind Joshua eigenlijk wel een leuke gast! Ondernemend, enthousiast en vrolijk.”

Joshua reageerde opgewekt op deze feedback. “Ik houd gewoon van lachen. Sorry voor de mensen die dit niet kunnen waarderen, maar ga er niet mee stoppen. Lachen is gezond”, zo liet Joshua weten.

Toch zal Joshua niet meer te zien zijn in ‘Winter Vol Liefde’. In de aflevering van maandag nam hij afscheid van de Belalp en is inmiddels terug in Amsterdam.

Voordat hij vertrok, uitte Benjamin nog stevige kritiek op Joshua: “Je bent heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar ook een beetje manipulatief.”

”Het is ook een dikke middelvinger naar mij toe en dat vind ik geen fijne eigenschap aan jou“, zei Benjamin.

Uiteindelijk bleek Joshua toch niet de juiste match voor Benjamin, aangezien hun verschillen te groot waren. Spoiler alert voor het einde van het programma: Benjamin heeft een bewogen reis doorgemaakt.

Hoewel hij aanvankelijk dacht dat Joshua een goede match was, bleek al snel dat er geen klik was. Ook met de andere kandidaten vond hij geen liefde, waardoor Benjamin alleen achterbleef in Zwitserland.

Nu het liefdesavontuur voorbij is, voelt Benjamin zich opgelucht. “Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie“, vertelde hij aan zijn vriendin Anna.

“Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig door het leven als single man.” Zijn deelname aan ‘Winter Vol Liefde’ heeft Benjamin in ieder geval veel geleerd over wat hij zoekt in het leven en in relaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven