Vrouw heeft last van extreme jeuk: Dit zit er tussen haar huid en het gips!

Vrouw heeft last van extreme jeuk: Dit zit er tussen haar huid en het gips!

Soms kom je iets tegen op het internet waarbij je haren rechtovereind gaan staan. Met jullie willen we dan ook een bizarre situatie delen.

Ziekenhuizen worden overspoeld met mensen die op wat voor manier dan ook een vervelende botbreuk hebben opgelopen.

In ons kleine landje breken gemiddeld 500 mensen per dag iets in het lichaam, dat komt neer op een botbreuk iedere drie minuten.

Een botbreuk is vaak ontzettend pijnlijk en daarbij komt ook nog eens kijken dat je vaak de eerste maanden beperkt bent in je doen en laten.

Bij een botbreuk in het arm of in het been moet je over het algemeen in het gips en dit moet dan meestal ongeveer zes weken.

Gips om een ledemaat is geen pretje, zo ben je beperkt in je doen en laten en vaak gaat het ook nog eens vervelend jeuken.

Tijdens de wintermaanden lopen heel veel mensen een botbreuk op na een valpartij op de latten tijdens een skivakantie.

Tijdens de zomermaanden is het ook vervelend om iets te breken want juist tijdens de zomermaanden is het warm en zweten we veel.

De dame in onderstaande video is op vakantie en zit helaas met haar voet in het gips. Tijdens een vakantie is dit uiteraard ontzettend balen.

De vrouw heeft ontzettend veel last van jeuk aan haar voet en het blijkt dat dit niet alleen heeft te maken met de warme temperaturen.

Tijdens de vakantie voelde de dame iets krieblen bij haar voet, tussen het gips en de huid, ze besloot toch om maar even een arts te bezoeken.

Zoals velen weten kent onze mooie planeet een hoop ongedierte, en dat ongedierte houdt over het algemeen van warme, plakkerige plekjes.

De arts besluit het gips te verwijderen van haar voet om te kijken wat de jeuk veroorzaakt. Bij het zien van de beelden krijg je spontaan zelf jeuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven