Stylingtips: De perfecte woonaccessoires voor op de salontafel!

Stylingtips: De perfecte woonaccessoires voor op de salontafel!

Met het stylen van je salontafel kun je een sfeervol en gezellig zithoekje creëren. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om je salon te stylen, echter weten veel mensen niet hoe ze dit voor elkaar krijgen. Wij geven je in dit artikel een aantal stylingtips! Hieronder delen we enkele ideeën en tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Bloemenvaas

Voor het pimpen van je salontafel, mag een bloemenvaas eigenlijk niet ontbreken. Doordat er oneindig veel verschillende vormen, maten en kleuren bloemenvazen te verkrijgen zijn, kun je alle kanten op. Een vers boeket op je tafel oogt altijd fris maar uiteraard kun je ook een lege vaas neerzetten.

Onderzetters

Buiten het feit dat men geen kringen op de salontafel wil hebben, kunnen onderzetters ook perfect dienen ter decoratie. Ga op zoek naar mooie onderzetters die passen bij jouw interieur, deze kunnen prima dienen voor extra sfeer op de salontafel.

Koffietafelboeken

Het woord koffietafelboeken zegt het eigenlijk al, boeken die vaak gebruikt worden op de koffietafel. Een aantal boeken op de salontafel zorgt voor een persoonlijke draai aan je interieur. Qua styling kun je met boeken alle kanten op, zo kun je verschillende formaten gebruiken en spelen met kleur.

Kleine plantjes

Met een plant zorg je dat jouw salontafel er levendiger uitziet. Kies voor een mooie bijzondere plant of maak de keuze om meerdere kleine plantjes bij elkaar neer te zetten. Een plantje op de salontafel is tevens een hele goede optie voor wanneer je interieur wat kleur mist. 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven