Wat is er gaande met het gezicht van Rachel Hazes: ‘Schrik me de kroketjes!’

Wat is er gaande met het gezicht van Rachel Hazes: ‘Schrik me de kroketjes!’

Rachel Hazes heeft enige tijd geleden besloten haar leven in Nederland achter zich te laten en te verhuizen naar Spanje, waar ze een nieuw hoofdstuk begint.

Broer wijlen Andre haalt hard uit naar Rachel: ‘Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee’

Deze beslissing volgde na diverse conflicten met mensen in haar omgeving, waardoor de relatie met haar kinderen momenteel als koel kan worden beschouwd.

Rachel krijgt onverwachts steun: ‘Lief dat hij dat hardop durft te zeggen’

In tegenstelling tot sommige anderen, zoals Leontien Borsato, staat Rachel bekend om haar voortdurende drang om bezig te blijven en inkomsten te genereren.

Rachel Hazes diep geraakt: ‘Niemand durft dit publiekelijk te zeggen’

Haar nieuwste onderneming? Een samenwerking met Melanie Beense en Casper Groosman voor de lancering van Brasserie Casa Hazes in Torremolinos, genoemd naar haar overleden echtgenoot.

Rachel Hazes staat morgen weer voor het hekje: ‘voor het eerst onder ede verhoord’

Naast haar ondernemerschap in de horeca, zijn er ook plannen voor een nieuwe realityserie over Rachel’s leven in Spanje.

Rachel Hazes krijgt flinke kritiek: ‘Waarom er half uit hebben hangen’

Een woordvoerder van Rachel heeft tegenover Shownieuws bevestigd dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor zo’n serie.

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

“Het klopt dat wij de mogelijkheden bekijken voor een realityserie over Rachel Hazes en haar avonturen in het Spaanse Torremolinos. Mocht daar meer over te melden zijn, dan komen we daar vanuit ons op terug.”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Het is nog onduidelijk hoeveel belangstelling er zal zijn voor deze serie. Ondertussen heeft Rachel de aandacht getrokken door haar opvallende uiterlijk in de Spaanse zon, wat tot enige spottende bijnamen heeft geleid.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Zo noemde een persoon, Chantal, haar ‘Gecremeerde kroket’ en uitte verbazing over een gekozen foto: “Sjeezes…Konden jullie nou écht géén andere foto vinden?!?!? Schrik me de kroketjes !!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven