Familie Meiland geen vrienden met Gemeente Noordwijk: ‘onrechtmatig’

De familie Meiland heeft de laatste tijd met behoorlijk wat tegenslagen te maken. In Chateau Meiland zagen we al dat er eieren tegen de ramen van het pension waren gegooid.

Paniek slaat toe bij Montana Meiland: ‘Ik heb wel die gedachten gehad’

In de serie zien we ook een huilende Martien, dit omdat de vergunning niet in orde blijkt te zijn. Dit nieuws kregen ze een dag voor de opening te horen.

Bizarre details over Martien en zijn bezoekjes aan parkeerplaatsen: ‘anders dan gewend van hem’

Ook Montana Meiland is niet blij met de Gemeente Noordwijk en in haar Instagram-Stories deelt ze dan ook een sneer uit.

Montana Meiland heeft een bloedhekel aan deze Bekende Nederlander: ‘Lelijkste man’

,,Dankjewel Gemeente Noordwijk, dat jullie zo goed zijn voor jullie burgers en toeristen”, schrijft Montana op haar social media.

Montana Meiland openhartig over breuk met Dirk: ‘Dit was de druppel’

Aan de boze emoji kunnen we zien dat het sarcastisch bedoeld is. ,,Onrechtmatig parkeerplaatsen weghalen!”, aldus Montana.

In de video die Montana geplaatst heeft is te zien dat stratenmakers bezig zijn met het verwijderen van parkeerplaatsen.

Montana Meiland openhartig over breuk met Dirk: ‘Dit was de druppel’

Montana is absoluut niet blij met deze actie. De familie Meiland en de Gemeente Noordwijk zijn de laatste periode dan ook geen vriendjes van elkaar.

Erica en Martien met de handen in het haar: ‘hebben we nog niet binnen’

Martien en Erica werden een dag voor de opening van pension Code Rosé op hun vingers getikt door de Gemeente over de vergunning.

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’

,,Hij is helemaal van slag”, zei Erica destijds tegen RTL Boulevard over Martien. Met tranen in zijn ogen stonden hij en Erica voor de camera.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

,,We hebben een vergunning gekregen om het gedeelte te slopen. De gemeente heeft gezegd: ‘ja, dat is goed’. Nu zeggen ze: er is geen woning meer, alleen een pension, dat is niet volgens bestemmingsplan.”

Erica Meiland is op dreef en haalt fel uit: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’😲😣

De Gemeente liet hen weten dat ze in overtreding zouden zijn als ze toch gasten zouden laten overnachten. ,,Bij die sloopvergunning is het fout gegaan”, aldus Erica destijds.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Het pension is inmiddels alweer even een tijdje open en onlangs liet Erica Meiland weten dat het verhaal met de vergunningen nog niet is afgerond. Het wachten is nog op twee rapporten.

Scroll naar boven