Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

In een recente onthulling die op internet veel aandacht kreeg, heeft de 26-jarige Australische Annie Knight verteld over haar ambitieuze plannen voor 2024.

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Na een periode waarin ze met 300 mannen het bed deelde, richt Annie zich nu op een nieuw avontuur: een jaar vol met dates.

Haar doel is om elke week een nieuwe date te hebben, waarbij ze de ervaringen vastlegt en deelt op TikTok.

Annie, die al drie jaar single is, erkent dat ze ondanks haar eerdere escapades relatief onervaren is in het daten.

Ze wil nu haar sociale en romantische vaardigheden ontwikkelen buiten de slaapkamer. In een gesprek met Daily Star geeft ze toe: “Ik heb nooit veel gedate.”

”Voorheen ging ik maximaal op drie dates per jaar, dus daarom doe ik dit nu. Ik ben eigenlijk niet echt een dater, dus ik ben van plan om mezelf een doel te stellen.”

Ondanks dat ze in het verleden slechts sporadisch dates had, is ze vastbesloten om dit te veranderen. Ze stelt zichzelf als doel om actiever te worden in het datingcircuit.

Haar voorbereidingen zijn al begonnen: sinds april dit jaar heeft Annie al 25 dates gehad om te ‘oefenen’, maar niet zonder uitdagingen.

Ze deelt ervaringen van catfishing, waarbij de werkelijkheid niet overeenkomt met de online profielen, en van dates die zich onbeschoft gedroegen tegenover obers – voor haar een duidelijke afknapper.

In een TikTok-video spreekt Annie over haar frustraties: “Ik weet niet wat er mis is met mij. Ik zie iemand via internet en als ze dan voor me staan, komt dat helemaal niet overeen met wat ik in mijn hoofd heb.”

Ze overweegt zelfs therapie, hoewel ze al in behandeling is voor andere zaken. Ondanks de uitdagingen en teleurstellingen blijft Annie optimistisch over haar zoektocht naar een potentiële echtgenoot.

Ze benadrukt dat ze kieskeurig is als het op relaties aankomt, met slechts een handvol mannen waarmee ze meer dan één date had.

”Ik ben erg kieskeurig als het aankomt op een relatie. Er waren maar vijf mannen met wie ik op een tweede date ben geweest. En maar met twee op een derde date. Het is niet zo simpel.”

Over haar eerdere sksuele ontmoetingen waarbij ze alleen maar haar benen hoefde te openen zegt ze: “Ja, dat was veel makkelijker.”

Annie’s verhaal biedt een unieke blik op de complexiteiten van modern daten, waarbij online interacties en verwachtingen vaak botsen met de realiteit.

Haar reis op TikTok belooft een interessant kijkje te bieden in de wereld van daten in het digitale tijdperk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven