Dame leeft luxe leven dankzij rijk vriendje: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Dame leeft luxe leven dankzij rijk vriendje: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Op 26-jarige leeftijd leidt Kendel Kay een leven dat voor velen als een droom klinkt, omringd door luxe dankzij het succesvolle PR-bedrijf van haar partner Luke, dat maar liefst 8 miljoen dollar waard is.

Dit stelt Kendel in staat om een leven vol luxe te leiden, van onbeperkt winkelen zonder ooit naar de aanbiedingen te hoeven kijken tot reizen met privéjets.

Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn voor Kendel. Ondanks de schijnbare weelde, deelt ze op TikTok haar dagelijkse uitdagingen, die beginnen met schijnbaar eenvoudige taken zoals het vullen van Luke’s waterfles en het klaarmaken van zijn ijskoffie.

Deze routines lijken misschien triviaal, maar Kendel benadrukt hoe belastend ze kunnen zijn, vooral wanneer ze gecombineerd worden met de verwachting dat ze het huishouden onderhoudt, zoals het op orde maken van de slaapkamer.

Tegen haar volgers op het platform TikTok zegt ze: ”Het is soms echt heel zwaar, mensen onderschatten dat.”

Voor Kendel is er echter ook ruimte voor ontspanning, waarbij ze tijd besteedt aan haar make-up, geniet van koffie, en tijd doorbrengt met vriendinnen in de sportschool.

Dit alles deelt ze met haar volgers op TikTok, waar ze zichzelf positioneert als een ‘content-creator’, die haar leven van luxe in beeld brengt en deelt met de wereld.

In deze rol als ‘influencer’ laat ze de glinsterende façade van haar dagelijks leven zien, terwijl ze ook de minder glamoureuze kanten belicht.

Ondanks de momenten van stress en de hoge verwachtingen die aan haar levensstijl kleven, erkent Kendel dat ze zich in een bevoorrechte positie bevindt.

Ze is zich bewust van het feit dat er velen zijn die graag met haar zouden ruilen, wat haar helpt de zware dagen in perspectief te zien en toch een zekere voldoening te vinden in haar leven vol luxe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven