Vrouw past op buurjongetje en neemt hem mee op vakantie zonder dat zijn ouders het weten!

Op het platform TikTok heeft heeft een Britse vrouw een video geplaats met wel een heel bizar en opmerkelijk verhaal.

In haar video vertelt ze dat ze op een dag haar buurvrouw wilde helpen en besloot om op haar buurjongetje te passen.

Op zich is het niet heel bijzonder om op te passen, echter deed deze babysitter iets bizars. Zonder haar buren te informeren besloot ze haar buurjongetje mee te nemen op vakantie.

Op het platform TikTok vertelt ze openhartig over die situatie van destijds. ”Ik was 20 en net getrouwd. Ik woonde naast een familie die een zoontje had van twee jaar oud.

Soms paste ik op hem voor een paar uurtjes om zijn moeder te helpen, die druk was met werken. Maar op een dag vroeg de moeder me of ik op haar zoon kon letten en of hij bij me kon slapen omdat zijn moeder een avondje uit wilde gaan.”

”Ik zei dat dat geen probleem was, we kennen elkaar immers goed. Maar ik vertelde er wel bij dat ik de volgende dag op vakantie zou gaan voor een week. Ze moest dus wel op tijd haar zoon ophalen.”

”Op dinsdag hadden we de hele auto ingeladen en ik besloot om het jongetje gewoon mee te nemen. We woonden toen in Birmingham en reden naar Londen,

waar we in een hotel sliepen. Het was geweldig, ik heb een hele week met het ventje doorgebracht en hij was super lief.”

”Maar zijn moeder wist ondertussen niet waar haar kind was. Ik had telefoonnummer niet eens. Ik belde altijd gewoon aan als ik haar wilde spreken.

Bovendien had ik ook geen telefoon meegenomen op vakantie. Ik heb dus maar een kaart gekocht en daarop geschreven dat we op vakantie zijn.”

Na een heerlijke week vakantie wordt het tijd om terug te keren naar huis. De vrouw ging er van uit daar haar buurvrouw woedend zou worden, maar dat bleek niet het geval.

”Zijn moeder had de politie niet eens gebeld, maar was wel blij dat haar kind weer terug was. Ik heb nog wel sorry gezegd en dat heeft ze geaccepteerd.”

Scroll naar boven