Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Een vrouw wier verloofde twee keer zo oud is als zij, heeft volgehouden dat ze geen goudzoeker is en dat ze de ware liefde heeft gevonden bij haar miljonairpartner. 

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Allana Luke, 23, ontmoette Jeff Winn, 56, voor het eerst op Tinder in 2020, en op de tweede date vloog hij haar naar Marbella voor haar verjaardag. 

Het was tijdens deze reis dat ze hun liefde voor elkaar verklaarden, en kort daarna verhuisde Allana naar Jeffs landhuis met 11 bedden in Newcastle.

Sindsdien heeft de 56-jarige manager van het advocatenkantoor voor Allana een Audi TT, een Rolex-horloge, designerhandtassen en een aantal vakanties naar onder meer Barbados en Thailand gekocht.

Maar ondanks wat sommige mensen misschien denken over hun relatie, zegt de 23-jarige, die werkt als de persoonlijke assistent van haar partner, dat ze niet bij hem is voor het geld. 

‘Het valt niet te ontkennen dat Jeff er veel ouder uitziet dan ik, waardoor mensen met hun ogen kunnen rollen als ze ons zien,’ legde ze uit. 

“Ze gaan er automatisch van uit dat ik gewoon een meisje ben dat op zijn geld uit is. Ik neem het ze niet kwalijk, dat zou ook mijn eerste gedachte zijn. 

Maar ik zou nog steeds bij Jeff zijn, zelfs als hij het huis zou verliezen en failliet zou gaan.” Hun relatie werd steeds sterker na hun reis naar Spanje en op 2 juni stelde Jeff de vraag. 

Allana heeft erop aangedrongen een huwelijkscontract te ondertekenen en voegde eraan toe: “Hij denkt niet dat dit nodig is, maar ik zou graag willen dat hij gemoedsrust heeft.”

De 23-jarige kan goed overweg met Jeffs twee volwassen kinderen Nina, ook 23, en Josh, 21, en hetzelfde geldt voor zijn ex-vrouw. 

“Als mensen ons eenmaal leren kennen, kunnen ze zien dat we een geweldige match zijn”, zei ze. “We hebben dezelfde grapjes en lachen altijd.”

Allana vervolgde: ‘Alle vrienden van Jeff hebben opgemerkt hoeveel gelukkiger en gezonder hij is sinds ik in zijn leven kwam. Het is verfrissend om te horen.

“Ik wil dat mensen beseffen dat het oké is om een ​​relatie met een leeftijdsverschil te hebben – we zouden de liefdes van ons leven niet moeten verbergen omdat we bang zijn om beoordeeld te worden.”

Wat Jeff betreft, hij zei dat hij op zoek was naar iemand ‘die mooi is van binnen en van buiten’ en dat heeft hij gevonden in Allana. 

“Ik heb eerder met jongere vrouwen uitgegaan en mijn familie was het er niet mee eens”, legde hij uit. “Maar ze zijn allemaal dol op Allana omdat ze kunnen zien hoe zij mijn leven positief beïnvloedt. Jarenlang was ik een beetje een stoute jongen, maar ik ben zoveel relaxter dan vroeger.

“Ik ben vrij bekend in Newcastle en jonge mannen geven me vaak een high five als we samen op stap zijn. Maar we krijgen wel blikken als Allana helemaal opgedirkt is. Ze zijn gewoon jaloers.”

De twee zijn tot op de dag van vandaag nog ontzettend gelukkig met elkaar en tevens verwachten zie ieder moment hun kleine wondertje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven