Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

De Australische Savannah, werkzaam in een aquarium in Sydney en recentelijk bekeerd tot de islam, deelde op TikTok een opvallende ervaring.

Na haar bekering koos Savannah ervoor om een hijab te dragen tijdens haar werk, voor haar een bewuste keuze.

In een video onthult ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als pinguïn had verkleed, een vraag die ze aanvankelijk niet serieus nam.

Savannah vertelt: “Ik was even sprakeloos, dus antwoordde ik bevestigend, denkend dat het een grap was. Maar ik realiseerde me al snel dat de man serieus was.”

Later die dag kwam ze de man weer tegen in de souvenirwinkel van het aquarium. “Ik heb hem toen laten weten dat ik geen pinguïn was, waarop hij direct zijn excuses aanbood,” voegt ze toe.

De video lokte uiteenlopende reacties uit onder de kijkers. Sommigen beschouwden de opmerking van de man als onbeleefd, terwijl anderen het zagen als een onschuldige grap.

Een commentator suggereerde: “Dit is gewoon een typische grap van een oudere man, misschien niet gepast, maar ook niet iets om je al te druk over te maken.”

Een andere gebruiker bood een geestige tegenreactie aan: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich vast schuldig hebben gevoeld.”

Een mede-hijabi deelde haar eigen ervaring: “Als hijabi vermijd ik zwart-wit combinaties, omdat mensen me dan soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen.”

@angel.azahar Im not a penguin 🐧 #hijabi #hijab #jilbab #muslim #muslimtiktok #muslimah #hijabitiktok ♬ original sound – Mrsshahhh🇵🇸

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven