Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Een Servisch-Zweedse vrouw met een “supergroot achterwerk” zegt dat ze moeite heeft om liefde te vinden omdat mannen “bang” zijn voor haar 0peratief verbeterde achterste.

Natasha Crown, 27, heeft vijf Braziliaanse kontliften ondergaan in een poging om “de grootste kont ter wereld” te krijgen – maar de operaties hebben haar niet geholpen een langdurige minnaar te verleiden.

”Mijn laatste relatie was zeven jaar geleden”, bekende Crown openhartig in een recent ‘Truly’-interview . “Ik ben behoorlijk extreem, dus ik denk dat mensen bang voor mij zijn.”

BBL’s, of Braziliaanse buttlifts, zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, waarbij veel vrouwen hunkerde naar Kardashiaanse rondingen. 

Crown heeft dankzij haar enorme aanwinst ook meer dan 2 miljoen Instagram-volgers verzameld, dus het is verrassend om te horen dat ze eenzaam is.

De in Göteborg gevestigde, uit Zweden afkomstige influencer verscheen onlangs in de serie ‘ Hooked on the Look’ van ‘Truly’, waar ze een blind date had met de Zweed Adam.

Precies zoals Crown voorspelde, werd de man afgeschrikt door haar overvloedige buit, en hij had geen interesse in een tweede date.

“Ik begrijp. Het is te veel voor hem. Het is te veel om alle diktes en rondingen aan te kunnen”, zei Crown treurig na de rampzalige datum. “Het is niet gelukt, we gaan verder en hopelijk vind ik iemand.”

Ondanks dat haar enorme achterste potentiële liefdesbelangen afschrikt, zei Crown dat ze geen plannen heeft om te stoppen met de verbeteringen.

Ze heeft bijna $ 150.000 uitgegeven aan haar eerste vijf Braziliaanse buttlifts en is klaar om haar zesde procedure te plannen.

‘Ik ga de grootste kont ter wereld krijgen. Dat is mijn doel en ik ga het bereiken”, verklaarde ze. “Toen ik twintig jaar oud was, deed ik mijn eerste operatie. . . en binnenkort krijg ik mijn zesde.”

Het model heeft ook een reeks andere cosmetische verbeteringen ondergaan, waaronder borstimplan taten en lipfillers. Haar achterste is echter haar favoriete deel van haar lichaam.

“Ik hou gewoon van het gevoel van een grote kont. Als ik loop, voel ik al het wiebelen, wiebelen, wiebelen, en ik begin ge!l van mezelf te worden”, vertelde ze in 2017 aan de Sun. 

“Dat is het beste gevoel, denk ik. Mijn kont zorgt ervoor dat ik me sexy voel en dat ik me krachtig voel.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven